DEFA WarmUp Link: Styr bilvarmesystemet med iPhone eller Android telefon

 

Med en ny app får nå bileiere med DEFA WarmUp bilvarmesystem enda høyere brukerkomfort. Løsningen heter WarmUp Link, og gjør det mulig å styre bilvarmesystemet med iPhone og Android telefon – uansett tid og sted.

 

WarmUp Link er en brukervennlig løsning som åpner for en helt ny interaktiv og mer effektiv kommunikasjon med DEFA bilvarmesystem.

- Så lenge mobiltelefonen har strøm og dekning, kan systemet styres på en både enkel og intuitiv måte. I tillegg får brukeren informasjon tilbake på iPhone ellerAndroid telefonen og/eller e-post ved lav batterispenning eller dersom 230V ikke er tilkoblet, sier adm. direktør Morten Berg i DEFA ved lanseringen av det nye systemet.

- Foruten å slå bilvarmesystemet direkte på eller av, kan WarmUp Link sette seks repeterende hentetider pr. døgn for alle ukedager, og sette flere valgfrie innkoblingstider – eventuelt la innkoblingstid styres av utetemperaturen.

Brukeren kan til enhver tid lese av innvendig temperatur i bilen, utetemperatur på stedet og bilens batterispennng, forteller Berg videre.

Systemet er tilgjengelig i Norge, Sverige, Finland og Danmark for alle med iPhone (IOS 4.3 eller nyere) og Android (2.2 og nyere), med gratis nedlasting fra App Store (iPhone) og Play Store (Android).

For å kunne benytte systemet må det tegnes abonnement. Kommunikasjonen mellom bil og telefon er inkludert i den faste månedlige abonnementskostnaden på 35 kroner.

Installasjon av systemet omfatter blant annet montering av en liten Link Hub enhet med GSM-modul i bilen. Dette må gjøres av autorisert personell hos bilforhandlere og verksteder som selger DEFA produkter. Strømforbruk er minimalt, og driftstemperatur spenner fra -40 til +85 grader C.  

 

WarmUp Link tilbys i to versjoner. Grunnmodellen er utviklet for brukere som ikke har bilvarmesystem fra før, eller som nå bruker Futura eller SmartStart.

WarmUp Link Upgrade et et alternativ for bileiere som har motor- og kupévarmer, og som ønsker seg en oppgradering med høyere brukerkomfort.

 

Ved salg av brukt bil kan WarmUp Link abonnement overføres til ny eier.

 

Bildetekst:

Med WarmUp Link kan DEFA bilvarmesystem styres med iPhone og Android telefon

Del artikkelen videre...

Twitter Facebook Google +